expert deblok

expert deblok

Una dintre cele mai obișnuite și enervante probleme din case o reprezintă ușa care nu se închide bine deoarece se freacă de una dintre marginile sale. De fiecare dată când o deschideți sau o închideți, trebuie să o faceți cu forță. În cazul în care nu sunteți din Brașov și nu vă putem ajuta cu reparația ușii, iată cum puteți rezolva problema fără a fi nevoie să apelați la un specialist.

Ușile din lemn suferă mult datorită schimbărilor de temperatură. Adesea, acestea fac lemnul să se umfle și să se deformeze, astfel încât să nu se mai potrivească în cadru.

Umiditatea poate produce și acest efect

Chiar și așa, înainte de a face orice ajustare la ușă, este recomandabil să verificați dacă este necesar să reglați cu o șurubelniță fiecare dintre șuruburile care țin balamalele. Este o problemă foarte frecventă și ușor de rezolvat. Pur și simplu prin strângerea acestor șuruburi, ușa funcționează din nou corect.

Dacă, după strângerea acestor șuruburi, ușa tot nu se închide corect, este necesar să luați alte măsuri. Cu toate acestea, este o problemă foarte ușor de rezolvat, după cum veți vedea mai jos:

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să localizați problema. Pentru a face acest lucru, introduceți un carton subțire, pe care îl veți deplasa de-a lungul acestuia, din partea de sus. Repetați operațiunea până când vedeți punctul în care cartonul se blochează, ceea ce vă va permite să vedeți punctul sau punctele de frecare pe care le veți marca cu un creion. De asemenea, putem marca marginea ușii cu o cretă și să o deschideți și o închideți de mai multe ori. Zona în care creta este cea mai puțin vizibilă este cea pe care trebuie să o șlefuiți.

Apoi, scoateți ușa din cadru, având grijă să nu se deterioreze cadrul. Calculați cât de mult trebuie să șlefuiți lemnul.

Pentru a efectua această operațiune de șlefuire a ușii, puteți utiliza o unealtă specială, o mașină de șlefuit automată sau puteți face manual această operațiune, cu un șmirghel grosier. Această operațiune vă va lua mai mult timp și mai mult efort, dar veți vedea că rezultatele sunt la fel de eficiente.

Trebuie să țineți bine ușa, cu ajutorul unor opritoare sau a unei alte persoane care să vă ajute. Începeți să curățați ușor, dar ferm, zona care urmează a fi șlefuintă. Trebuie să verificați din când în când ușa pentru a nu o șlefui prea tare.

Pentru a finaliza procesul cu un rezultat spectaculos, dați cu un strat de lac de aceeași culoare ca ușa, în zona reparată. După ce lacul s-a  uscat complet, puteți pune ușa la loc.

Operațiune simplă

Este o modalitate rapidă și ușoară de a rezolva o problemă foarte tipică în toate casele. Aveți nevoie de puțin timp și răbdare. Veți vedea cum rezultatul va fi identic cu cel al unui tâmplar profesionist. Și fără să cheltuiți vreun ban.

Dacă nu dispuneți nici de timp, nici de răbdare și mai stați și Brașov sau prin împrejurimi, soluția ideală pentru voi suntem noi, cei de la Expert DeBlok. Suntem experți în reparații uși în Brașov. Oferim cele mai bune servicii întrucât dispunem de echipamente profesioniste, dar și de personal calificat pregătit să intervină oricând este nevoie.

Dar asta nu e tot, căci noi nu doar reparăm uși, ci le și deblocăm. Aproape nicio încuietoare nu ne rezistă. Aproape pe toate le deblocăm într-un timp foarte scurt. În felul acesta reușim de fiecare dată când intervenim eficient și să scăpăm oamenii situațiile stresante cu care se confruntă.

Dacă și vouă ușile v-au dat multe bătăi de cap în ultima vreme, nu ezitați să se contactați. Vom răspunde prompt solicitării voastre.

Ne puteți contacta chiar și pentru sfaturi și întrebări. Avem răspunsuri și soluții la orice problemă.

Noi suntem soluția tuturor celor care vor să rezolve problemele legate de uși într-un mod rapid și eficient. Noi ne ocupăm de reparații urgente, deblocări uși Brașov, deblocări auto Brașov și multe alte servicii de cea mai bună calitate.

Intervenim cu echipamente profesionale, fiindcă satisfacția clienților noștri este întotdeauna pe primul plan. Oferim servicii care se bazează pe garanție și post garanție. Prețul lor diferă în funcție de complexitatea și durata lucrării.

Sunați-ne și convingeți-vă de rapiditatea și eficiența serviciilor Expert DeBlok,  o echipă ce lucrează întotdeauna în beneficul clientului.

Please follow and like us:
Posted in deblocari usi and tagged , , .