Chei auto Brasov

Servicii mobile rapide, eficiente, de înaltă calitate si profesionalism!

Contacteaza-ne si trimitem o echipa la tine!

Suna acum: 0765 546 000

Suna acum:
0765 546 000

Experti in deblocari

Chei auto Brasov

EXPERT DeBLOK și chei auto Brasov este un proiect gândit în amănunt și materializat cu succes în orice intervenție pe care o realizăm. Indiferent că este vorba despre montaj, reparații, deblocări uși sau, mai nou, duplicarea cheilor auto.

În mare parte, clienții noștri se găsesc în situații tensionate atunci când ne solicită ajutorul, însă modul în care acționăm și operarea eficientă a intervențiilor noastre sunt de natura să le readucă starea de bine.

Faptul că deținem un atelier mobil ne asigură posibilitatea de a ne deplasa acolo unde ne sunt solicitate serviciile, într-un timp scurt, și să acționăm cu profesionalism. Sarcina noastră nu este aceea de a sparge uși, ci aceea de a le debloca sau de a le repara, în funcție de situație. Deblocăm uși metalice și deblocăm seifurile care refuză să se mai deschidă.

Lacatus - experiența de +15 ani - Adrian Mija

adrian-mija-Chei auto Brasov-1

Experti in deblocari

Chei auto Brasov cu cip sau telecomanda

Nu doar ca vom descuia masina, dar vom face si un alt rand de chei într-un timp foarte scurt. Noul serviciu pe care il asiguram constă în duplicarea cheilor auto, cu sau fara cip, pentru orice model si marca de autoturism.

Ce înseamna acest lucru? Orice client care si-a pierdut cheile de la masina, indiferent ca i-au fost furate sau pur si simplu nu le mai gaseste, poate obtine un duplicat solicitandu-ne serviciile chiar în locul în care masina este parcata.

În acest moment, aproximativ 90% dintre autoturismele care ruleaza în Romania nu au secrete pentru noi atunci cand trebuie sa le descuiem. Foarte important, dacă, prin absurd, nu reusim sa descuiem un autovehicul, clientul nu va plati nimic. În interventiile pe care specialistii nostri le asigura impecabil, nu intra în discutie geamuri sparte, încuietori distruse, taierea chederelor – de astfel, nimic din ce ar putea sa aduca un prejudiciu cat de mic autoturismului. Suntem profesionisti si beneficiile aduse clientilor nostri conteaza!

Experti in deblocari

Chei auto cu cip sau telecomanda

Activitatea pe care o derulam a fost gandita sa se desfasoare conform unui plan logic

Faptul ca detinem un atelier mobil si echipament de ultima generatie, asigura interventii rapide în orasul Brasov si în vecinatate. Aceste aspecte nu ar fi fost suficiente daca ar fi lipsit resursa umana.

Specialistii nostri sunt atat de bine pregatiti pentru munca pe care o depun, încat pot sa deblocheze orice tip de încuietoare, sa faca un alt rand de chei rapid si sa ofere servicii de înalta calitate.

Indiferent de complexitatea lucrarii pentru care suntem solicitati, intervenim cu profesionalism si rezolvam problemele, daunele fiind minore sau lipsind, în functie de caz.

Orice serviciu si produs din portofoliul nostru beneficiaza de garantie si post-garantie, ceea ce înseamna ca urmarim sa oferim calitate prin servicii impecabile pe care doar profesionistii le pot asigura!

ani 10

Experienţă în domeniu

+ 1500

Uşi deblocate!

+ 1000

Maşini descuiate!

+ 150

Award Winner

Experti in deblocari

Tarife copiere chei auto

In cazul in care s-au pierdut toate cheile. Intervenția minimă costă 150 lei. PREȚURILE NU INCLUD TVA

Deblocare autoturism

între 100 lei și 200 lei

Reparație contact auto

între 200 lei si 400 lei

Deblocare volan blocat

între 200 lei si 400 lei

Reparatie butuc

între 100 lei si 300 lei

Înlocuire carcasă chei

de la 90 lei

Copiere cheie simplă

între 150 lei și 600 lei

Copiere cheie cu telecomandă

între 350 lei și 1200 lei

Confectionare cheie după butuc

între 100 lei și 300 lei

Parteneri in tara!

Deblocari Usi Cluj – 0752976701
Auto Key Deblocari Auto Roman-0743906421
Chei auto Bacau – 0744516352
Go-key Constanta – 0765484815

Open chat
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?
Call Now Button