Deblocări uşi Brasov

Experti in deblocari

Deblocări uși Brașov și servicii de reparații

Deblocări uşi Brasov
01
Deblocări uşi metalice
Deblocări uşi Brasov 1
02
Deblocări uşi lemn
Deblocări uşi Brasov 2
03
Deblocări uşi termopan

Servicii mobile rapide, eficiente, de înaltă calitate si profesionalism!

Numarul de telefon care salvează situația!

Suna acum: 0765 546 000

Suna acum:
0765 546 000

Deblocări uşi Brasov 3

Experti in deblocari

Servicii profesionale de deblocări uşi Brasov

EXPERT DeBLOK, oferă întreaga gama de servicii de lăcătușerie la cel mai înalt nivel de performanta. Experiența acumulata in cei 10 ani de activitate, ne-au învățat sa fim eficienți și să ne dedicăm clientului. Am oferit întotdeauna cele mai bune soluții clienților

Cu echipamente de ultima generație, deblocările de uși se fac fără a deteriora nimic. In cazurile in care ușa s-a blocat din cauza unui defect, atunci vom deschide ușa cu pagube minime adică doar părțile care pot fi schimbate cu unele noi.

În cazurile în care cheia este pierdută, uitată în interior, descuiem ușa pur și simplu. Acesta operațiune se face doar in prezenta proprietarului, chiriașului în baza documentelor de identitate și de proprietate.

NU INTERVENIM SUB NICIO FORMĂ ÎN CONFLICTELE INTRE SOȚI SAU ALTE LITIGII DE ORDIN JURIDIC. In aceste cazuri interventiile se fac dor in prezenta organelor statului.

Experti in deblocari

Lucruri pe care să NU le faci când se blochează uşa.

Atunci cand constaţi că uşa de la intrare nu se mai deschide, e blocată, indiferent de care parte a uşii ești, apare un sentiment de panică.

În primul rând încearca să te linisteşti şi să te gândeşti că nu este un capăt de lume, ORICE ușă se poate deschide ( mai greu sau mai ușor, cei drept). Apoi vezi dacă poţi să afli motivul pentru care uşa e blocată. Poţi încerca să folosești un spray degripant (câteodată face minuni).

● NU apela la vecinul priceput la toate, poate face mai mult rău decât bine.
● NU folosi forța. Cu cat forțezi mai tare, cu atât cedează mai greu.
● NU introdu în butuc sârme, agrafe, cuie sau ce ai mai văzut prin filme (sunt doar filme).
        Daca nu reușești, atunci poate că e timpul să vorbești cu un profesionist.
EXPERT DeBLOK, iți deschide ușa! Suna acum! Deblocări uși Brașov!

deblocari-usi-brasov-1

Experti in deblocari

Reparații uși metalice

Atunci când ușa nu merge asa cum trebuie, adică ușor, fără să trebuiască să tragi, să împingi, să forțezi când încui, este cazul unei revizii pentru a evita blocarea ei.

Oferim servicii de:

Reparații
uși

Reglaje
uși

Montare broască suplimentară

Înlocuire
broască

Înlocuire
mânere

Înlocuire
butuc

ani 10

Experienţă în domeniu

+ 1500

Uşi deblocate!

+ 1000

Maşini descuiate!

+ 150

Seifuri descifrate!

Experti in deblocari

Tarife Deblocări uși metalice

Preturile de mai jos sunt pentru manopera si sunt cu caracter informativ. Ele NU se cumulează dacă sunt mai multe operații la aceeași ușă. Intervenția minimă costă 150 lei. PREȚURILE NU INCLUD TVA

Deblocări uși metalice

de la 150 lei

Deblocări uși termopan

de la 150 lei

Deblocări uși lemn

de la 150 lei

Deblocări uși termopan lemn

de la 300 lei

Înlocuire mânere ușă

100 lei

Înlocuire broască

100 lei

Înlocuire butuc

100 lei

Înlocuire toc uşă lemn

150 lei

Reglaj ușă metalica

100 lei

Montare broasca suplimentara

150 lei

Reparație broască

100 lei

Montare vizor

50 lei

Deblocări uși lemn Coresi Avangarden (usă trasă)

100 lei

Deblocări uși lemn Coresi Avangarden (usă încuiată)

de la 200 lei

Motive pentru care să apelezi la profesioniști

Orice tip de serviciu de care beneficiem dorim să fie la cele mai înalte standarde de calitate. Serviciile de Deblocari Usi Brasov nu face notă discordantă deoarece atunci când apelăm la profesioniști costurile implicate vor fi minime. Încă există persoane care forțează sistemul de închidere atunci când acesta se blochează. Ei nu știu că în fapt, produc daune suplimentare ușii și implicit, vor fi nevoiți să achiziționeze mai multe piese de schimb sau chiar ușa în întregime.

Pentru a veni în ajutorul persoanelor care se confruntă cu blocarea ușii de la apartament, Deblocari Usi Brasov este serviciul profesionist care, printr-un simplu apel, poate fi imediat la locația indicată de dumneavoastră. Lăcătuși cu experiență în domeniu dețin asupra lor piese de schimb pentru a scuti clientul de o vizită într-un magazin specific. Instrumentele și tehnologiile utilizate doresc a fi non invazive, totul pentru a minimiza impactul negativ asupra sistemului de închidere. Nicicând nu a fost mai ușor să descui rapid un butuc defect decât cu ajutorul unei firme specializate!

Instrumente și tehnologii specializate în deblocare de uși

Blocarea unei uși este iminentă dacă a fost supusă constant forțării butucului sau bruscării. De altfel, și o calitate scăzută a materialului din care este confecționată cheia poate conduce la blocarea acesteia sau la ruperea ei. Atunci când vă confruntați cu o ușă blocată este indicat să vă păstrați calmul și să apelați la oameni specializați pentru rezolvarea problemei.

Nu este necesar să forțați ușa și nici să creați daune suplimentare acestuia. Trebuie doar să apelați Expert Deblok și să oferiți informațiile necesare precum locația și tipul de blocare al ușii iar apoi să așteptați. Aceștia se deplasează rapid la locul indicat iar metoda aplicată va fi una non-intruzivă. Pentru a avea costuri minime în ceea ce privește reparația, lăcătușul va fi dotat cu o paletă largă de instrumente și tehnologii, totul pentru a minimiza impactul. După ce ați primit să acces în interiorul imobilului puteți aștepta derularea întregii reparații care depinde ca timp de la un caz la altul.

Mai multe tipuri de servicii de Deblocari Usi Brasov

Indiferent de materialul din care este confecționată ușa (lemn, termopan sau ușă metalică), lăcătușii de la Expert Deblok vor găsi soluția ideală pentru cazul dumneavoastră. Este foarte important să știți încă de la început că ușa nu va fi deteriorată, întreaga operațiune derulându-se la nivelul sistemului de închidere. Reparațiile pot viza atât broasca, cât și butucul sau mânerul, înlocuirea anumitor elemente de feronerie dar și reglarea finală a simetriei.

Dacă, clientul dorește o securitizare mai ridicată a sistemului de închidere, acest aspect trebuie comunicat inițial către lăcătuși. Dacă doriți să colaborați pe termen lung cu firma de noastra în zona de mentenanță este necesar să contactați departamentul de relații cu clienții. Personalul de acolo vă va oferi cele mai bune sfaturi în materie de mentenanță și vă va proiecta un plan de minimizare a costurilor. În momentul în care aveți ușa blocată încercați să vă păstrați calmul și să apelați la rațiune pentru identificarea celei mai optime soluții.

Securitizarea sistemelor de închidere

Pe lângă serviciile tradiționale de deblocare uși compania vine să ofere și alte opțiuni asociate pentru clienții care doresc să își ridice nivelul de siguranță în propria casă. Dacă clienții au trecut pentru o experiență neplăcută în proximitatea temporală, aceștia vor fi nevoiți să revitalizeze sistemele de închidere apelând la profesioniști. Consultanța în materie de securizare a ușilor vine să ofere clienților un plan concret pentru o mai mare siguranță.

Știm cu toții că una dintre cele mai proeminente nevoi identificate în piramida lui Maslow este cea care vizează siguranța. Prin urmare, maximiza acest sentiment este nevoie de identificarea unor măsuri specifice. Se stabilesc punctele vulnerabile de acces și se constituie soluții adaptate pentru acestea. Totul este agregat baza experienței pe care resursa umană o are și mai ales, în funcție de indicațiile clientului. Securizarea sistemelor de închidere are rolul de a crește securitatea resimțită în imobil pentru toți locatarii acestuia.

Minimizarea daunelor cu profesioniști

În comparație cu intervenția unor persoane nespecializate în deblocarea ușilor, specialiștii de la Expert Deblok doresc o minimizare a tuturor daunelor ce ar putea fi provocate. În acest fel, costurile pe care clienții le plătesc la final sunt printre cele mai reduse. Ei vor achita deplasarea lăcătușilor la locația specificată și manopera respectiv, piesele care au fost înlocuite. O firmă specializată în Deblocari Usi Brasov oferă la final garanție pentru serviciile prestate, factură și mai ales, garanție pentru piesele înlocuite.

Aceste elemente au rolul de a întări încrederea clientului în profesionalismul companiei pentru a putea apela și pe viitor la serviciile sale. Mai mult decât atât, la cererea clientului lăcătușul poate realiza o expertiză generală a sistemelor de închidere existente. Acest aspect înseamnă o evaluare a ușilor și ferestrelor, a modului în care acestea funcționează. Foarte mulți clienți solicită această evaluare pentru a-și putea securiza mai bine locuința. Totul este transparent și vine în ajutorul clientului pentru o siguranță ridicată.

Reparația pieselor defecte cu echipa de specialiști

Este foarte important ca fiecare client să poată identifica în timp util anumite probleme asociate sistemului de închidere. De exemplu, dacă ușa se încuie sau se descuie greu, prezintă anumite elemente de uzură la nivelul pieselor sau rămâne deseori blocată, atunci trebuie să apelați la noi. Prevenția joacă un rol major în modul în care sistemele noastre de închidere funcționează. Așa cum am spus, identificarea în timp util a „simptomatologiilor” poate preveni apariția unor evenimente neplăcute cum ar fi blocarea definitivă.

Indiferent de situație, echipa noastra se deplasează rapid în locația indicată pentru a repara defecțiunile. Pentru anumite modele de uși nu mai există încă pe piață piese de schimb sau care să poată fi înlocuite. Prin urmare, lăcătușii pe care îi chemați apelează la repararea broaștei, butucului sau a mânerelor, pe loc și într-un sistem rapid. Astfel dumneavoastră veți putea beneficia în continuare de funcționarea ușii, fără a fi nevoiți să o schimbați.

Cât de importantă este specializarea unui lăcătuș în deblocări uși?

Specializarea resursei umane a unei companii este o carte de vizită a serviciilor pe care aceasta le propune pe piață. Cu atât mai mult atunci când vine vorba despre deblocarea usilor, lăcătușii care intervin la fața locului trebuie să respecte cu rigurozitate anumite elemente legislative dar și tehnice. Pentru a putea preveni intrarea prin efracție unor persoane necunoscute în imobile, specialiștii vor cerere din partea clientului un act doveditor de proprietate sau eventual, vor apela la vecini pentru certificarea proprietății.

Deblocari Usi Brasov – Această activitate are rol preventiv și denotă profesionalism pentru echipa care intervine. Un lăcătuș care prestează servicii de deblocări uși deține expertiză și experiență în domeniu, a finalizat cu succes cursuri de specializare elementare în ceea ce privește activitatea. Deținerea unei diplome de atestare în acest sens este iminentă pentru a oferi clienților cele mai calitative servicii. Pentru a putea valida încrederea clienților în serviciile companiei, totalitatea activităților prestate sunt însoțite de factură și garanție pentru manoperă. Aceste elemente denotă transparență și profesionalism atunci când sunt manageriate situații diverse de blocare a ușilor.

Open chat
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?
Call Now Button